free bootstrap builder

REPARATIE BAL2

Dunea Duin & Water

Bekijk video
DUNEA DUIN & WATER    |    REPARATIE BAL2 TRANSPORTLEIDING    |    OKTOBER 2018

OPDRACHT

Het drinkwater voor 1,3 miljoen huishoudens in Zuid-Holland komt via grote transportleidingen van de Afgedamde Maas naar de Duinen, waar het gezuiverd wordt voordat het water naar de woningen gebracht wordt. In oktober vond een reparatie aan één van de leidingen plaats, de BAL2. Dunea vroeg Studio Gradi om een videorapportage om de werkzaamheden aan haar stakeholders te laten zien.

PRODUCTIE

De werkzaamheden aan de lijn in Pijnacker duurden een kleine twee weken. Op verschillende momenten werden opnames gemaakt van de werkzaamheden, gecombineerd met opnames in de duinen in Scheveningen, waar het waterpeil van een aantal duinmeren stukken lager kwam te liggen als gevolg van de werkzaamheden en de beperkte aanvoer van water.

ACTIVATIE

De film werd gepubliceerd op de social media kanalen van Dunea en werd intern gebruikt voor verslaggeving aan stakeholders.

REVIEW

"Samenwerken met Studio Gradi was een verademing. Vincent maakte het project heel snel eigen, waardoor we aan een half woord genoeg hadden om met snelle acties tot een prachtig eindproduct te komen."

SANDRA ZITTERSTEIJN

COMMUNICATIEADVISEUR DUNEA

ANDERE PROJECTEN VOOR DUNEA DUIN & WATER

Mobirise

DUNEA DUIN & WATER

Vacaturefilm voor BBL Monteurs

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe filmproducties van Studio Gradi? Laat dan hier uw mailadres achter!