bootstrap button

SDE+ SUBSIDIEREGELING

Fudura

Bekijk video
FUDURA    |    SDE+ SUBSIDIEREGELING    |    OKTOBER 2019

OPDRACHT

Fudura biedt advies en begeleiding aan bedrijven en instellingen die voor de verduurzaming van hun organisatie een SDE+ subsidie willen aanvragen. Fudura helpt hierin bij alle vragen over zonne- en windenergie, geothermie en warmte, met name over accurate meetprotocollen en -rapportages. Voor de promotie van deze dienst wilde Fudura een promotievideo laten produceren.

PRODUCTIE

De video bestaat uit interviews met twee experts binnen Fudura op het gebied van duurzaamheid en SDE+. Studio Gradi werkte in overleg met deze experts de dienst uit tot een to-the-point-script, verzorgde de opnames bij Fudura en monteerde het geheel tot een 1:40 minuut film en drie bijbehorende social clips.

ACTIVATIE

In aanloop naar de subsidieronde eind 2019 werden de social clips ingezet op verschillende social media platformen (w.o. LinkedIn en Instagram). De gehele film werd gepubliceerd op de SDE+ pagina op Fudura.nl.

ANDERE PROJECTEN VOOR FUDURA

Mobirise

FUDURA

Testimonial Landgoed Zonheuvel (Laadpalen)

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe filmproducties van Studio Gradi? Laat dan hier uw mailadres achter!