• 1 augustus 2022

Goed nieuws: een nieuw kantoor!

Veel ondernemers beginnen ‘vanaf de zolderkamer’. Zo is ook Studio Gradi begonnen. Sinds de oprichting in 2016 heb ik vanuit een aparte kamer thuis alle producties geschreven, storyboards getekend, geanimeerd en gemonteerd. Maar nu bijna 6 jaar later is deze fase dan toch echt voorbij.

Dankzij de fantastische opdrachtgevers waarvoor ik de afgelopen jaren regelmatig nieuwe producties mocht maken, zet Studio Gradi in op groeien naar een volwassen productiebedrijf. Een nieuw kantoor is daarbij de eerste stap. Studio Gradi is nu gevestigd in het Crown Business Center aan de Schipholweg 103 in Leiden. Goed met de auto te bereiken, parkeren voor de deur en op slechts 8 minuten lopen vanaf het centraal station.

Een frisse nieuwe plek om verder te kunnen met wat ik het liefste doe: toffe filmproducties maken voor mooie opdrachtgevers. Er zijn vier werkplekken beschikbaar om klaar te zijn voor toekomstige uitbreiding. Er staan al een paar planten, maar de komende weken zal de aankleding verder afgerond worden. Ben je op zoek naar toffe videocontent voor jouw bedrijf of ben je als stagiair op zoek naar een stageplek, neem dan vooral contact op! Je bent van harte welkom in het nieuwe kantoor!