"Hier is mijn passie voor film begonnen"

  • 3 APRIL 2021

In pre-productie: leader voor Filmtheater

Filmtheater Voorschoten en Studio Gradi hebben een overeenkomst gesloten voor de productie van een welkomstleader. Deze leader wordt een ongeveer 30 seconden live-action film. De productie wordt gesponsord door Studio Gradi en bevindt zich nu in de voorbereidende fase.

Het Filmtheater Voorschoten is de plek waar Vincent Snoeker (Studio Gradi) ruim 20 jaar geleden begon als bioscoopoperateur. Zo heeft de bioscoop de basis gevormd om later 'iets met film' te gaan doen, wat resulteerde in de oprichting van Studio Gradi in 2016. "Deze bioscoop heeft zo'n belangrijke rol gehad in mijn leven. Hier is mijn passie voor film begonnen. Het is dan ook wat mij betreft niet meer dan logisch om vanuit Studio Gradi iets terug te kunnen doen."

Bob Blöte, programmeur bij Filmtheater Voorschoten, is verheugd met de overeenkomst. "Wij zijn als bioscoop erg blij dat Studio Gradi de productie op zich neemt van een nieuwe welkomstleader. We hebben er alle vertrouwen in dat we onze filmvoorstellingen straks op een mooie, professionele manier kunnen beginnen."

De planning is dat de bioscoopleader vanaf september 2021 voor iedere voorstelling zal draaien.

Producent en regisseur Vincent Snoeker, eigenaar Studio Gradi.

Deze bioscoop heeft zo'n belangrijke rol gehad in mijn leven. Hier is mijn passie voor film begonnen.

Vincent Snoeker, Studio Gradi