web page creator

VIDEO MARKETING

Oké, dus je hebt inmiddels een toffe video. Maar wat nu? Gewoon op YouTube, Facebook, LinkedIn en Instagram zetten en hopen dat mensen hem leuk vinden? En zo niet, dan gewoon overal een flink promotiebudget tegenaan gooien? Of is er een slimmere manier om te zorgen dat jouw film door de juiste kijker gezien wordt?

HOE KOMEN WE TOT EEN VIDEOSTRATEGIE?

VIDEO ALS INSTRUMENT

De afgelopen jaren stijgt de vraag naar online video content meer en meer, zowel op desktops als op mobiele apparaten. Ook speelt het een steeds belangrijkere rol bij de aankoop van producten; uit onderzoek blijkt dat bijna driekwart van de ondervraagden beinvloed werd door video bij een online aankoop. YouTube is de één na grootste online zoekmachine en een gemiddelde bezoeker spendeert 88% meer tijd op websites met video content. Nog twijfel of video jou kan helpen? Nee toch?

SLIM INGEZET

Naast een heldere strategie, een duidelijke boodschap en een gerichte call-to-action bij de kijker is distributie en activatie net zo belangrijk. Ieder platform heeft een ander publiek en ander type content. Welk platform je gebruikt en hoe je de video 'boost' bepaalt het succes. Want al heb je nog zo'n toffe film, jouw publiek moet hem wel te zien krijgen. Daarom helpt Studio Gradi ook bij het activeren van de kijker om jouw video ook tot een succes te maken.

VOORDELEN OP EEN RIJ

Mobirise

GERICHT & VINDBAAR

Op basis van de doelgroep zetten we een kijkersprofiel op, zodat een video bij de juiste kijker onder ogen komt.

Mobirise

GEEN TIJD VERSPILLEN

Uw video is in goede handen. We zorgen dat deze op de juiste manier en op het juiste moment wordt klaargezet, zodat u zich gewoon kunt richten op uw eigen werk.

Mobirise

SUCCESVOLLE CONTENT

Voorwaarde voor succes is de juiste video op het juiste moment inzetten in de customer journey. Oftewel: zo inzetten dat video bijdraagt aan een hogere conversie!

Mobirise

SLIM INGEZET BUDGET

Facebook, YouTube, LinkedIn... Ga je iedere video overal betaald promoten? Zonde! Even nadenken over een releaseplan kan een hoop onnodige kosten voorkomen.

Mobirise

UITGELICHT: GRADI CC

Met Gradi CC biedt Studio Gradi een brug tussen continuïteit en creativiteit in video marketing. Een compleet product - ontwikkeld in samenwerking met diverse ondernemers - voor ondernemingen die willen starten met video marketing of dit naar een hoger niveau willen tillen. Van de ontwikkeling van een videostrategie en een consistente video brand identity tot de productie van films & animaties en de activatie van de kijker.

Naar GradiCC >

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eens sparren over een passende video strategie voor uw onderneming? Of wilt u meer weten over het maken van doeltreffende video content voor uw onderneming? Laat eens van u horen! Met een kop koffie praten we rustig uw plannen of ideeën door.

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe filmproducties van Studio Gradi? Laat dan hier uw mailadres achter!