Mobirise

VIDEO PRODUCTIE

Studio Gradi is de one-stop-shop voor alle mogelijke soorten videoproducties. Van commercials tot corporate films en van explainer video's tot animaties. Zoek je een videoproductiebedrijf, dat alle zorg uit handen neemt? Neem dan even contact op!

WAAROM EEN VIDEO PRODUCTIE VAN STUDIO GRADI?

IETS UNIEKS

Bij Studio Gradi draait een productie 100% om een ijzersterk verhaal en zijn alle disciplines aanwezig om er iets unieks van te maken. Van camerawerk tot casting van acteurs en het scouten van locaties. Van visual effects en motion graphics tot sound design. Studio Gradi neemt je alle zorg uit handen van idee tot oplevering.

WETEN-WAAR-JE-AAN-TOE-BENT

Als een concept eenmaal staat, neemt Studio Gradi de complete verantwoordelijkheid voor een productie door het project voor een vaste prijs uit te voeren. Geen gedoe achteraf over uurtjes, gewoon bij de start al duidelijkheid. En daarbij mag je rekenen op de nieuwste apparatuur, van cinema camera en microfoons tot belichting, greenscreen, sliders en rails.

PRODUCTIEPROCES

Mobirise

CONCEPT

Geen film zonder een duidelijk doel en heldere boodschap. In een 'treatment' zetten we een ijzersterk concept neer dat de basis vormt voor de gehele productie en activatie.

Mobirise

SCRIPT

Het script vormt de leidraad voor de productie zelf. Van de gewenste locaties en dialogen tot titels en benodigde 'props'.

Mobirise

PRE-PRODUCTIE

Aan de hand van het script bereiden we de productie voor. Daarin zetten we een planning op, benaderen we eventuele (stem)acteurs en regelen we de locaties voor de opnames.

Mobirise

OPNAMES

Met behulp van de nieuwste apparatuur (camera, lenzen, belichting, rails, dolly, slider, microfoons, etc) zorgen we dat het verhaal op filmische wijze wordt vastgelegd.

Mobirise

MONTAGE

De beelden van de opnames worden in een tijdlijn geplaatst. De juiste 'cuts' zorgen voor het gewenste tempo, ritme en stijl.

Mobirise

VISUAL EFFECTS & COLORING

Kleurcorrecties, timewarps, optical flows, tracking, lens flares, motion graphics, 'color grading', ga zo maar door. In deze fase maken we van een video een film!

Mobirise

SOUND DESIGN

Een film bestaat voor 50% uit geluid. Optimale dialogen, goede sound effects en pakkende muziek gemastered tot een stereo of 5.1 track zorgen voor de beste beleving.

Mobirise

RELEASE

De film is klaar. Wat nu? Na akkoord op het resultaat voegen we ondertiteling toe en indien gewenst zorgen we voor de complete distributie en activatie van de kijker!

Mobirise

UITGELICHT: GRADI CC

Met Gradi CC biedt Studio Gradi een brug tussen continuïteit en creativiteit in video marketing. Een compleet product - ontwikkeld in samenwerking met diverse ondernemers - voor ondernemingen die willen starten met video marketing of dit naar een hoger niveau willen tillen. Van de ontwikkeling van een videostrategie en een consistente video brand identity tot de productie van films & animaties en de activatie van de kijker.

Naar GradiCC >

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eens sparren over een passende video strategie voor uw onderneming? Of wilt u meer weten over het maken van doeltreffende video content voor uw onderneming? Laat eens van u horen! Met een kop koffie praten we rustig uw plannen of ideeën door.

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe filmproducties van Studio Gradi? Laat dan hier uw mailadres achter!