bootstrap buttons

VIDEO STRATEGIE

"Kun je een bedrijfsfilm voor onze website maken?" Het is een veelgestelde vraag, waarop het antwoord "natuurlijk, geen probleem" is. Maar hoeveel bezoekers heeft de website, wordt de film wel gezien en welk doel heeft de film? Misschien is een bedrijfsfilm (nog) niet de passende oplossing. Hoe kun je tot een goede videostrategie komen?

HOE KOMEN WE TOT EEN VIDEOSTRATEGIE?

EEN GOED BEELD

Een goede video strategie begint met een duidelijk doel voor ogen hebben. Waar wil je heen met een onderneming, welke producten moeten het verschil gaan maken? Hoe positioneer jij je als bedrijf ? Wie zijn jouw klanten, wie bepaalt of ze jouw product afnemen? Het zijn cruciale vragen die een goed beeld geven om een strategisch contentplan te maken. Geen video maken om maar content te hebben, maar een instrument dat helpt om jouw doelen te realiseren. Daar draait het om!

CUSTOMER JOURNEY

Een slim ingezette video strategie speelt in op het gehele traject van interactie tussen jouw onderneming of product en de eindklant, van oriëntatie tot aankoop. Wil je opvallen bij prospects? Moet een website meer 'traffic' krijgen? Moeten meer bezoekers op jouw website tot aankoop overgaan? Met een slimme video strategie krijgen potentiële klanten op het juiste moment en de juiste plek de passende content onder ogen.

MERK IDENTITEIT

Of het nu gaat om een pre-roll advertentie of een complete bedrijfsfilm, een consistente uitstraling is essentieel voor de herkenbaarheid van jouw merk bij de doelgroep. Het gebruik van kleur, logo en typografie zijn slechts enkele voorbeelden, maar denk ook aan aspecten zoals intro's, outro's, grafische elementen, 'lower thirds', thumbnails, muziek en voice-over. Met een video brand guide zorgen we voor een consistente look-and-feel in alle producties.


"Verplichte onderbrekingen werken niet meer, een kijker moet jouw video willen zien. Dat is de uitdaging!"

Mobirise

UITGELICHT: GRADI CC

Met Gradi CC biedt Studio Gradi een brug tussen continuïteit en creativiteit in video marketing. Een compleet product - ontwikkeld in samenwerking met diverse ondernemers - voor ondernemingen die willen starten met video marketing of dit naar een hoger niveau willen tillen. Van de ontwikkeling van een videostrategie en een consistente video brand identity tot de productie van films & animaties en de activatie van de kijker.

Naar GradiCC >

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eens sparren over een passende video strategie voor uw onderneming? Of wilt u meer weten over het maken van doeltreffende video content voor uw onderneming? Laat eens van u horen! Met een kop koffie praten we rustig uw plannen of ideeën door.

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe filmproducties van Studio Gradi? Laat dan hier uw mailadres achter!